Er is een informatiemap samengesteld met de belangrijkste informatie over onder andere de lidmaatschappen het aanvragen van een AGB-code en het Graduate Education Program (GEP). Via de onderstaande knop kom je bij dit document terecht. Lees hem vooral eens door. Mocht je onduidelijkheden tegen komen of andere vragen hebben hierover neem dan vooral even contact op met het secretariaat.

 

Via onderstaande buttons leest u alles over de voordelen van het NCA lidmaatschap.
Daarnaast heeft de NCA sinds kort een helpdesk voor buitenlandse chiropractoren die in Nederland willen komen werken.

Chiropractoren die lid worden van de NCA, volgen eerst een jaar lang het Graduate Education Programme. Het GEP programma bestaat uit diverse seminars. Met het volgen van het GEP programma behaal je ook gelijk je verplichte studiepunten voor het eerste jaar. Chiropractoren die langer dan 2 jaar geleden zijn afgestudeerd, doen tijdens het GEP jaar ook een praktijk- en theorie-examen. 

De Nederlandse taal leren kan best lastig zijn. Daarom hebben we wat tips voor u op een rijtje gezet. Learning the Dutch language can be difficult. That's why we have some tips for you.

 

Chiropractoren die lid willen worden van de NCA, dienen zich eerst te registreren bij de Stichting Chiropractie Nederland (SCN).
Op de website van de SCN vindt u alles over de aanmeldingsprocedure.

Studenten kunnen het lidmaatschap direct aanvragen

Praktijkhouders kunnen een inlogmogelijkheid voor een praktijkmedewerker aanvragen

Menu