NCA dag 2019

NCA dag 2019


Op zaterdag 13 april 2019 organiseren wij onze jaarlijkse NCA dag in Hotel van der Valk Cantharel Apeldoorn! Een interessante dag met inspirerende sprekers! Ook vindt op deze dag de ALV plaats in het ochtendprogramma. Tussen de bedrijven door worden producten en diensten aangeboden bij diverse stands in de lobby.


Rosanne Warmerdam heeft een ongekende passie om meer te leren over gezondheid. Haar master in Biomedische Wetenschappen haalde ze aan de Universiteit Leiden. ROSANNE WARMERDAM
Introductiespreker


Dr. HENRI KIERS
Voorzitter Keurmerk Fysiotherapie
Directeur Instituut voor Bewegingsstudies, Hogeschool Utrecht, manueeltherapeut, bewegingswetenschapper, voorheen werkzaam in een maatschap in Lelystad, gepromoveerd in de revalidatiewetenschappen.


Marjolein den Ouden (1972) is mede-eigenaar van het Trainingsbureau voor Mindfulness en een erkende mindfulness en compassie trainer. MARJOLEIN DEN OUDEN
Mindfulness trainer


IGOR DIJKERS
Chiropractor Direct na het afstuderen aan AECC (cum laude) koos Igor er voor om zich verder te verdiepen in neurologische diagnostiek en applicaties. Dit leidde in 2007 tot de graad Diplomate of the American Board of Chiropractic.