BHV cursussen

NCA bedrijfshulpverlening (BHV)

De zorg voor arbeidsomstandigheden wordt steeds belangrijker. Bedrijfshulpverlening (BHV) is het door het bedrijf zelf georganiseerd verlenen van hulp door werknemers bij gevaarlijke situaties. Als er een situatie is die gevaar oplevert voor de veiligheid en gezondheid van werknemers en gasten, zorgen bedrijfshulpverleners (BHV’ers) ervoor dat letsel en schade zoveel mogelijk wordt voorkomen en beperkt. Elke werkgever is verplicht BHV te hebben. In kleine bedrijven kan een werkgever zelf de BHV’er zijn. Voor meer informatie kunt u de Arbowet raadplegen.

Ook dit jaar biedt de Nederlandse Chiropractoren Associatie voordelige BHV-cursussen aan . Dit jaar doen wij dat met een nieuwe aanbieder Medprevent B.V.

Hieronder vindt u de inhoud en de details van de herhalingscursus. De informatie over de basiscursus volgt binnenkort.

Herhalingscursus

Geef u snel op!

Voordelen!
De NCA BHV-cursus heeft veel voordelen:

  • De cursus is geschikt voor chiropractoren maar ook voor assistentes en andere praktijkmedewerkers.
  • De cursus wordt in één dag gegeven en niet, zoals u vaak ziet, in twee dagen of meerdere dagdelen. Tijdsbesparend dus!
  • De cursus bevat een onderdeel reanimatie.
  • De cursus is voordelig geprijsd: kostenefficiënt!
  • De cursus wordt op diverse plaatsen in het land aangeboden.
  • Conform de wet- en regelgeving biedt de NCA u dit jaar de mogelijkheid om een herhalingscursus te volgen.

Tijdsduur en kosten

  • De herhalingscursus BHV duurt circa 4 uur. Gedurende de dag worden er enkele koffiepauzes ingelast. De kosten van de herhalingscursus zijn € 150,- (excl. btw) per persoon. Dit is inclusief lesmateriaal, bijbehorende certificaten, locatie en eten en drinken gedurende de dag. 

Klik op de cursusvoorwaarden om deze te raadplegen.