Aanvraag NCA lidmaatschap

In het kader van de aanvraag van uw lidmaatschap hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Graag wijzen wij u op onze privacyverklaring, zodat u weet waarom wij deze gegevens verzamelen en hoe wij met uw gegevens omgaan.

Uw gegevens
Om lid te kunnnen worden van de NCA, dient u geregistreerd te zijn bij de Stichting Chiropractie Nederland. Alle informatie over de registratie bij de SCN vindt u op www.stichtingchiropractie.nl.

Heeft u al een registratienummer, dan kunt u dat hieronder invullen.

Registratie SCN


Wanneer u nog niet over een AGB code beschikt, dient u deze zo spoedig mogelijk aan te vragen via www.agbcode.nl en aan ons door te geven.Wanneer u bij meer dan twee praktijken werkzaam bent, kunt u dat hieronder bij de opmerkingen doorgeven.

Werkzaam bij:

Opleiding

Wanneer u al werkzaam geweest bent als chiropractor en/of aangesloten bent geweest bij een beroepsvereniging, dan ontvangen wij graag referenties en/of een letter of good standing .Als aspirant lid van de NCA bent u verzekerd via de collectieve beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Wanneer u ook verzekerd wilt worden voor Dry Needling, dan kunt u dat hieronder aangeven. Wel ontvangen wij dan nog graag een kopie van uw diploma voor Dry Needling.

VerzekeringDe NCA is eveneens lid van de European Chiropractors' Union. Deze verstrekken regelmatig een nieuwsblad aan hun leden. Hieronder kunt u aangeven of u deze per post of digitaal wilt ontvangen. Indien u de Backspace digitaal wilt ontvangen op een ander emailadres dan hierboven genoemd, kunt u dat eveneens aangeven.

BackspaceGraag ontvangen wij een kopie van uw identiteitsbewijs. U kunt deze hieronder als bijlage toevoegen. Wij verzoeken u het BSN nummer op de kopie onleesbaar te maken.